Broj Telefona

+381 11 3295 801

Radno Vreme

Pon - Pet: 08:30 - 16:30

VOJVODE HRVOJA

Detalji Projekta
Digitalni Katalog
Informacije o Projektu

LOKACIJA

Vojvode Hrvoja (Kneza Stracimira) br. 37, mirna stambena ulica u gradskoj opštini Vračar, između ulica Južni bulevar i Gospodara Vučića.

STRUKTURA

Po nameni predviđeni objekat je stambeni, spratnosti 2Po + P + 3 + Ps (dva nivoa garaža, prizemlje, tri sprata i povučeni sprat). Zastupljeni su stanovi različitih struktura, od garsonjera do četvorosobnih, odnosno od 28m2 do 112 m2, svi sa pripadajućim terasama. Poseban kvalitet trosobnom i četvorosobnom stanu daje dvostrana orijentacija, prema ulici Vojvode Hrvoja i prema dvorištu što, uz činjenicu da se objekat nalazi u mirnoj stambenoj ulici, obezbeđuje sve preduslove za kvalitetno stanovanje.

Posebna pažnja tokom faze projektovanja posvećena je funkcionalnosti stambenih jedinica koja se ogleda u maksimalnom iskorišćenju životnog prostora, u skladu sa savremenim željama i potrebama kupaca.

OBRADA I OPREMA

Objekat je projektovan po savremenim principima i zahtevima tržišta i za njegovu izgradnju su predviđeni prvoklasni materijali. U skladu sa propisima o energetskoj efikasnosti predviđena je izuzetno kvalitetna termička izolacija koja u sadejstvu sa spoljnom AI stolarijom i niskoemisionim termo staklom daje izvanredne rezultate u racionalizaciji troškova grejanja i hlađenja. Završna obrada zidova i podova (parket, keramika i moleraj) kao i projektovana oprema (sanitarije, elektro galanterija i grejna tela) su takođe u prvoj klasi i savremenog dizajna. Unutrašnja stolarija je kvalitetna, prefabrikovana i savremenog dizajna, u tonu sa ostalim elementima enterijera. Svaki stan je opremljen sigurnosnim ulaznim vratima kao i video signalom sa kamere ispred ulaza u objekat.

Zgrada je opremljena elektromehaničkim liftom za 6 osoba. Obezbeđeni su priključci na sve projektovane instalacije: elektroenergetske, vodovod i kanalizaciju, daljinsko grejanje, kablovsku televiziju/internet kao i instalacija fiksne telefonije.